​Historien

​Hallum Teknik ApS. Det tidligere ”Sven Pitzner” bygger på mangeårig faglig stolthed, hvor fokus altid har været rettet mod kvalitet og kundetilfredshed.

I 1970 valgte Sven Pitzner, der er uddannet ingeniør, at gå ind i branchen for reparation af kloak TV.

Udviklingen

Igennem årene udviklede han virksomheden. Med et indgående kendskab til elektronik og forståelse for de udfordringer der opstod, i kølvandet på at kloak TV blev et værktøj. Et fantastisk værktøj til diagnosticering af kloakproblemer og uundværligt til udbygning af kloaknettet. Denne ekspertise har igennem årene gjort at virksomheden har været en respekteret sparringspartner for både producenter som for virksomhedens kunder.

​I 2009 var tiden inde til et generationsskifte. Det resulterede i at virksomheden ”Sven Pitzner” blev til Hallum Teknik ApS. Poul Perch og Anders Hallum der igennem mange år havde været Sven Pitzners betroede medarbejdere overtog virksomheden.

Deres filosofi er fortsat at yde godt håndværk kædet sammen med et ønske om fortsat at kunne tilbyde en professionel rådgivning og service til virksomhedens kunder.

For sikre dette høje niveau er der løbende udvikling af medarbejdernes kompetencer igennem kurser og tætte samarbejder med alle leverandører / producenter af kloak TV.

Hallum Teknik ApS

Møgelhøj 3 B

8520 Lystrup

Telefon: 86 97 53 22

CVR: 32149383

E-mail: info@hallum-teknik.dk